Winemakers Dinner



Den 8. november afholder Hotel Ry eksklusiv WINEMAKERS DINNER; en middag hvor ekseptionelle drikkevarer står i centrum; ikke kun vin, men også øl og whisky. Det bliver en en aften dedikeret til de skønne dråber og fantastisk mad. Intet mindre end 12 retter nøje afstemt efter drikkevarerne, vil vores dygtige kokke føre jer igennem.

Vi får besøg fra både Bøgedal Bryghus og vingården Borgio de Sugame, hvor brygmester Gitte Holmboe og vinbonden Lorenzo Miceli vil fortælle om deres passion og processen fra høst til færdigt produkt. Hotellets whiskyekspert Kenan Busuladzic vil introducere aftenens udvalgte whiskys.

Det bliver en aften helt ud over det sædvanlige, så book dine billetter allerede nu, da vi har begrænsede pladser.

Der bliver mulighed for at indkøbe aftenens drikkevarer til fordelagtig pris.

Prisen er 799,- /pers. og inkluderer både mad, drikkevarer og smagsprøver.

Vil du vide mere eller booke plads, kan du skrive på info@hotelry.dk eller ringe til os på tlf. 86 89 19 11.

 

🍷Aftenens menu🍷

1. Innat Cava Brut: Balanceret syre, hvide frugter. Finish af ristet brød.

Ret: Chips på ristet kyllingeskind – “popcorn-champignon” – mild røget chili-emulsion

2. Bøgedal Nytår 2019

Ret: Østers med gelé af alger

3. Klaus Stülb Riesling, Mosel 2017: Citrus, mineraler, grønne æbler samt Bøgedal Orange: Appelsin, humle, bitterhed, fylde, friskhed, frugt.

Ret: Stegt kammusling – dild – skaldyrssauce med hvid chokolade/appelsin

4. Avi Ton 2015: Let gylden. Moden frugt. Noter af vanilje, kaffe fra fadene.

Ret: Foie Gras terrine.

5. Sugame Toscana Rosso 2016: Sangiovese drue (25%cs) Fyldig frugt. 

Ret: Kalvebrisler i flæskesvær – trøffelemulsion – vild sennep – urtestøv.

6. Bøgedal Jul #1: En harmonisk øl med god balance mellem sødme og syre.

Ret: Skovdue – kastanje – kvæde

7. Rioja Santalba 2013: Cigar, vanilje, modne bær, lette tanniner.

Ret: Nyretap – fermenteret bøgehat – rødbede/hindbærgelé – stegte kantareller – solbær/rødbedesyltede skalotteløg.

8. Bøgedal No. 609: Aromatisk smag af karamelliseret sukker, cappuccino og chokolade, calcados og malt. Meget let bitterhed.

9. Casal Dos Jordões Finesse Reserve Port: Kirsebær og mørk chokolade.

Ret: Arla Unika Kulsort – Pikant og let sødlig smag med noter af lakrids og æble.

10. Monbazillac 1982: Sødlig, elegant og saftig. Kraftig honning og citrus som afsluttes med valnødder og mandler. Lang eftersmag.

Ret: Ristet hø sorbet – maltjord – saltet karamel med røg.

11. Bøgedal no. 613: Som en Rancio fra Nordspanien – en bitter vin. Lidt sirup uden at være sirup.

Ret: Blomme “curd pie” – rom mousse – ølsirup – skovsyre.

12. Bøgedal No. 372: Stor cremet fyldig smag med stor sødme og noter af marcipan og bitter mandler

Ret: “Mazarin” – chokoladeganache med whisky – appelsingelé.

Petit four til kaffen – Whiskykugler med crunch.

Hertil dessertwhisky

12 retter inkl. drikkevarer: 799,-

 

TELEFON

86 89 19 11

ADRESSE

Kyhnsvej 2, 8680 Ry, Danmark

E-MAIL ADRESSE

info@hotelry.dk

Skriv meget gerne til os


10 + 11 =