Winemakers Dinner



Der venter dig helt sikkert en god, indholdsrig og underholdende aften, når vi byder indenfor hos Restaurant Ry’tteriet, hvor vi får besøg af den toscanske vinbonde Lorenzo Miceli. Tag med Lorenzo sydpå i ord og billeder, når han sammen med Hotel Rys vinimportør, Bent Hargaard, fortæller levende og entusiastisk om økologisk vinproduktion og Lorenzos hjemegn – det skønne Toscana. 

Lorenzo Miceli driver sammen med sin familie vingården Antico borgo di Sugame i det centrale Toscana mellem Firenze og Siena, hvor de årligt producerer 20.000 flasker økologisk vin. Udover vin producerer Lorenzo også olivenolie, og tager ligeledes gæstfrit imod turister, der holder ferie i en af de ni charmerende lejligheder, som findes på middelaldergården.

 

Sammen med de mange velsmagende vine serverer Restaurant Ry’tteriet en menu, der er sammensat så den passer til vinene.

Bestil billetter på tlf. 86 89 19 11 

 

Aftenens menu

Velkomst

Decordi Lambrusco

 

Forret

Tempereret torsk

skaldyrsemulsion – solbær – reje

Sugame Rosato 2018

 

Mellemret

Rilette af svinebryst

Mild chili – ribs

Sugame Vino Rosso 2016

 

Hovedret

Glaceret okse

Fermenterede svampe – rødbede

Sugame Chianti Classico 2015

 

Mellemret

Dry aged duroc nakke

beluga linser – syltet kål – malt

Sugame Chianti Classico Riserva 2015

 

Dessert

Kirsebær

Sorbet – marengs

Tenuta Vignega Recioto della Valpolicella

Pris: 

495,-

TELEFON

86 89 19 11

ADRESSE

Kyhnsvej 2, 8680 Ry, Danmark

E-MAIL ADRESSE

Skriv meget gerne til os


6 + 11 =