Ry’tteries tavlemenuer
Serveres fra 17-21
Ry’tteries tavlemenuer er faste 5-retters menuer der sammensættes efter årstidens og dagens bedste råvarer. Menuerne udskiftes og opdateres ofte, er vejledende og ligger under for kokkens kreative luner. Er der for eksempelt en specielt god fisk på tilbud den dag, eller har køkkenet netop fået stor portion kalvemørbrad ind, kan retter være ændret. Prisen og antal retter er dog altid forudsigelig!
November
Forret:
Creme svampesuppe, med trøffelolie og urter
Mellemret 1:
Unghanerilette med sprødt surdej og syrlige urter
Hovedret:
Rosastegt kalv, blomkålspuré, pommes Anna, rødvinsreduktion. Serveret med årstidens grønt
Mellemret 2:
Friteret brie serveret med ristet brioche og frugtkompot
Dessert:
Panna cotta med brombær, mørk chokolade og sprødt
2 retter
245,-
Tilkøb vinmenu, 2 glas:
125,-
3 retter
325,-
Tilkøb vinmenu, 3 glas:
195,-
5 retter
375,-
Tilkøb vinmenu, 5 glas:
375,-
December
Forret:
Rødbederimmet laks, appelsinmarinerede urter og surdejsflager
Mellemret 1:
Hummer-bisque, krydderurter og urteolie
Hovedret:
Rosastegt and, brændt gulerodspuré, pommes Anna, rødvinsreduktion. Serveres med årstidens grønt
Mellemret 2:
Røget brie, øllebrødsflager. Serveret med tomatmarmelade
Dessert:
Kraftig chokolademousse, kirsebæris, små sprøde kys og Amarenakirsebær
2 retter
245,-
Tilkøb vinmenu, 2 glas:
125,-
3 retter
325,-
Tilkøb vinmenu, 3 glas:
195,-
5 retter
375,-
Tilkøb vinmenu, 5 glas:
375,-