Restaurant Ry'tteriet


HJEM > RESTAURANT
sPÆNDENDE KULINARISKE OPLEVELSER

Restaurant Ry’tteriet byder på spændende kulinariske oplevelser der følger sæsonerne. I restauranten kan du trygt holde et kundemøde, en hyggelig familiekomsammen eller en intim middag for to.
Reservation
Tlf.: 86 89 19 11
Vi er klar og glæder os til at modtage din bestilling.

Menu

Serveres fra 17:00-21:00

Se vores vinkort her

Vi har en ny menu på vej … kig tilbage på fredag

 

Sandwich105,-
VÆLG MELLEM KYLLING OG BACON ELLER LAKSESALAT. SERVERES MED GROVE FRITTER
Stjerneskud179,-
A LA HOTEL RY
Pariserbøf155,-
A LA HOTEL RY
Burger145,-
MED 200 GR. DRY AGED OKSEHAKKEBØF, OST BACON, LØG, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP

KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO

Kyllingeburger145,-
GRILLET KYLLINGEBRYST, BACON, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP

KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO ELLER VEGGIEBURGER MED STEGTE SVAMPE

Nachos88,-
SALSA, GUACAMOLE, CREME FRAICHE

TILVALG: KYLLING +20,-

Antipasti160,-
CHARCUTERIBRÆT MED SNACKS OG DIP

(SKAL BESTILLES AF MIN. 2 PERS)

Laksesalat108,-
VARMRØGET LAKS OG HJEMMELAVET LAKSESALAT, KARTOFLER OG TOMAT
Cæsarsalat108,-
KYLLING, BACON, OLIVEN, PARMESAN, CROUTONER OG DRESSING
Pasta Carbonara139,-
MED SPÆK, ÆG OG PARMESAN
Moules Frites135,-
DAMPEDE MUSLINGER, AIOLI OG GROVE FRITTER
Fish ‘N’ Chips95,-
FRISK TORSK I ORLY DEJ, MED GROVE FRITTER OG TARTAR SAUCE
Til Børnene75,-
FISKEFILET MED FRITTER ELLER PASTA MED KØDSAUCE
Særlige Behov
Vegetar, glutenallergi eller andre behov? Giv køkkenet besked så tilpasser vi gerne menuen.

Forretter

ANDELEVERMOUSSE MED GRILLET FOCCACIA OG SPRØD SALAT

139,-

TATAR MED ÆGGEBLOMMECREME, PEBERROD OG SPRØDE CHIPS

98,-

KOLDRØGET LAKS MED DILD -MAYO, SPRØD SALAT, SYLTEDE AGURKEKUGLER OG SENNEPSKORN

98,-

Sandwich105,-
VÆLG MELLEM KYLLING OG BACON ELLER LAKSESALAT. SERVERES MED GROVE FRITTER
Stjerneskud179,-
A LA HOTEL RY
Pariserbøf155,-
A LA HOTEL RY
Burger145,-
MED 200 GR. DRY AGED OKSEHAKKEBØF, OST BACON, LØG, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP

KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO

Kyllingeburger145,-
GRILLET KYLLINGEBRYST, BACON, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP

KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO ELLER VEGGIEBURGER MED STEGTE SVAMPE

Nachos88,-
SALSA, GUACAMOLE, CREME FRAICHE

TILVALG: KYLLING +20,-

Antipasti160,-
CHARCUTERIBRÆT MED SNACKS OG DIP

(SKAL BESTILLES AF MIN. 2 PERS)

Laksesalat108,-
VARMRØGET LAKS OG HJEMMELAVET LAKSESALAT, KARTOFLER OG TOMAT
Cæsarsalat108,-
KYLLING, BACON, OLIVEN, PARMESAN, CROUTONER OG DRESSING
Pasta Carbonara139,-
MED SPÆK, ÆG OG PARMESAN
Moules Frites135,-
DAMPEDE MUSLINGER, AIOLI OG GROVE FRITTER
Fish ‘N’ Chips95,-
FRISK TORSK I ORLY DEJ, MED GROVE FRITTER OG TARTAR SAUCE
Til Børnene75,-
FISKEFILET MED FRITTER ELLER PASTA MED KØDSAUCE
Særlige Behov
Vegetar, glutenallergi eller andre behov? Giv køkkenet besked så tilpasser vi gerne menuen.

Ry’tteries tavlemenuer

Serveres fra 17-21

Ry’tteries tavlemenuer er faste 5-retters menuer der sammensættes efter årstidens og dagens bedste råvarer. Menuerne udskiftes og opdateres ofte, er vejledende og ligger under for kokkens kreative luner. Er der for eksempelt en specielt god fisk på tilbud den dag, eller har køkkenet netop fået stor portion kalvemørbrad ind, kan retter være ændret. Prisen og antal retter er dog altid forudsigelig!

Oktober

 

Tilkøb snacks:

Rodfrugtchips

55,-

Forret:

Hokkaidosuppe med syrnet fløde, friske urter og sprødt

Mellemret 1:

Unghanerilette med krydderurter og sprød rug

Hovedret:

Rosastegt kalv, brædt gulerodspuré, pommes Anna, timiansauce tilsmagt med tomat. Serveres med årstidens grønt

Mellemret 2:

Røget brie, øllebrødsflager og tomatmarmelade med timian

Dessert:

Trilogi af pære, knuste småkager og kørvel

2 retter

245,-

Tilkøb vinmenu, 2 glas:

125,-

3 retter

325,-

Tilkøb vinmenu, 3 glas:

195,-

5 retter

375,-

Tilkøb vinmenu, 5 glas:

375,-

 

 

November

Forret:

Creme svampesuppe, med trøffelolie og urter

Mellemret 1:

Unghanerilette med sprødt surdej og syrlige urter

Hovedret:

Rosastegt kalv, blomkålspuré, pommes Anna, rødvinsreduktion. Serveret med årstidens grønt

Mellemret 2:

Friteret brie serveret med ristede briches og frugtkompot

Dessert:

Panna cotta med brombær, mørk chokolade og sprødt

2 retter

245,-

Tilkøb vinmenu, 2 glas:

125,-

3 retter

325,-

Tilkøb vinmenu, 3 glas:

195,-

5 retter

375,-

Tilkøb vinmenu, 5 glas:

375,-

 

 

December

Forret:

Rødbederimmet laks, appelsinmarinerede urter og surdejsflager

Mellemret 1:

Hummer-bisque, krydderurter og urteolie

Hovedret:

Rosastegt and, brændt gulerodspuré, pommes Anna, rødvinsreduktion. Serveres med årstidens grønt

Mellemret 2:

Røget brie, øllebrødsflager. Serveret med tomatmarmelade

Dessert:

Kraftig chokolademousse, kirsebæris, små sprøde kys og Amarenakirsebær

2 retter

245,-

Tilkøb vinmenu, 2 glas:

125,-

3 retter

325,-

Tilkøb vinmenu, 3 glas:

195,-

5 retter

375,-

Tilkøb vinmenu, 5 glas:

375,-

 

 

Forretter

ANDELEVERMOUSSE MED GRILLET FOCCACIA OG SPRØD SALAT

139,-

TATAR MED ÆGGEBLOMMECREME, PEBERROD OG SPRØDE CHIPS

98,-

KOLDRØGET LAKS MED DILD -MAYO, SPRØD SALAT, SYLTEDE AGURKEKUGLER OG SENNEPSKORN

98,-

10-retters Tastingmenu: 648,-

i 4-5 serveringer

Tilkøb vinmenu á 425,-

 

Køkkenchefens tastingmenu er retter som ændres løbende og hele tiden tilpasses årstidens bedste råvarer.

Bordbestilling (Tlf 86 89 19 11) anbefales.

Ovenstående menu kan ikke kombineres med andre menuer

 

Sandwich105,-
VÆLG MELLEM KYLLING OG BACON ELLER LAKSESALAT. SERVERES MED GROVE FRITTER
Stjerneskud179,-
A LA HOTEL RY
Pariserbøf155,-
A LA HOTEL RY
Burger145,-
MED 200 GR. DRY AGED OKSEHAKKEBØF, OST BACON, LØG, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP

KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO

Kyllingeburger145,-
GRILLET KYLLINGEBRYST, BACON, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP

KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO ELLER VEGGIEBURGER MED STEGTE SVAMPE

Nachos88,-
SALSA, GUACAMOLE, CREME FRAICHE

TILVALG: KYLLING +20,-

Antipasti160,-
CHARCUTERIBRÆT MED SNACKS OG DIP

(SKAL BESTILLES AF MIN. 2 PERS)

Laksesalat108,-
VARMRØGET LAKS OG HJEMMELAVET LAKSESALAT, KARTOFLER OG TOMAT
Cæsarsalat108,-
KYLLING, BACON, OLIVEN, PARMESAN, CROUTONER OG DRESSING
Pasta Carbonara139,-
MED SPÆK, ÆG OG PARMESAN
Moules Frites135,-
DAMPEDE MUSLINGER, AIOLI OG GROVE FRITTER
Fish ‘N’ Chips95,-
FRISK TORSK I ORLY DEJ, MED GROVE FRITTER OG TARTAR SAUCE
Til Børnene75,-
FISKEFILET MED FRITTER ELLER PASTA MED KØDSAUCE
Særlige Behov
Vegetar, glutenallergi eller andre behov? Giv køkkenet besked så tilpasser vi gerne menuen.

Forretter

ANDELEVERMOUSSE MED GRILLET FOCCACIA OG SPRØD SALAT

139,-

TATAR MED ÆGGEBLOMMECREME, PEBERROD OG SPRØDE CHIPS

98,-

KOLDRØGET LAKS MED DILD -MAYO, SPRØD SALAT, SYLTEDE AGURKEKUGLER OG SENNEPSKORN

98,-

Menu

Serveres fra 17:00-21:00

Se vores vinkort her

10-retters Tastingmenu: 498,-

i 4-5 serveringer

Tilkøb vinmenu á 425,-

 

Køkkenchefens tastingmenu er retter som ændres løbende og hele tiden tilpasses årstidens bedste råvarer.

Bordbestilling (Tlf 86 89 19 11) anbefales.

Ovenstående menu kan ikke kombineres med andre menuer

 

Sandwich105,-
VÆLG MELLEM KYLLING OG BACON ELLER LAKSESALAT. SERVERES MED GROVE FRITTER
Stjerneskud179,-
A LA HOTEL RY
Pariserbøf155,-
A LA HOTEL RY
Burger145,-
MED 200 GR. DRY AGED OKSEHAKKEBØF, OST BACON, LØG, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP

KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO

Kyllingeburger145,-
GRILLET KYLLINGEBRYST, BACON, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP

KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO ELLER VEGGIEBURGER MED STEGTE SVAMPE

Nachos88,-
SALSA, GUACAMOLE, CREME FRAICHE

TILVALG: KYLLING +20,-

Antipasti160,-
CHARCUTERIBRÆT MED SNACKS OG DIP

(SKAL BESTILLES AF MIN. 2 PERS)

Laksesalat108,-
VARMRØGET LAKS OG HJEMMELAVET LAKSESALAT, KARTOFLER OG TOMAT
Cæsarsalat108,-
KYLLING, BACON, OLIVEN, PARMESAN, CROUTONER OG DRESSING
Pasta Carbonara139,-
MED SPÆK, ÆG OG PARMESAN
Moules Frites135,-
DAMPEDE MUSLINGER, AIOLI OG GROVE FRITTER
Fish ‘N’ Chips95,-
FRISK TORSK I ORLY DEJ, MED GROVE FRITTER OG TARTAR SAUCE
Til Børnene75,-
FISKEFILET MED FRITTER ELLER PASTA MED KØDSAUCE
Særlige Behov
Vegetar, glutenallergi eller andre behov? Giv køkkenet besked så tilpasser vi gerne menuen.

Aften, a la carte

Serveres fra 17.00-21.00

Forretter

ANDELEVERMOUSSE MED GRILLET FOCCACIA OG SPRØD SALAT

139,-

TATAR MED ÆGGEBLOMMECREME, PEBERROD OG SPRØDE CHIPS

98,-

KOLDRØGET LAKS MED DILD -MAYO, SPRØD SALAT, SYLTEDE AGURKEKUGLER OG SENNEPSKORN

98,-

Forretter

Ry’tteriets dampede blåmuslinger

99,-

 

Kammuslinger med jomfruhummerbisque

125,-

 

Tatar af okseinderlår

99,-

Hovedretter

Oksemørbrad med pebersauce, pommes Anna og sommergrønt

249,-

  

Stegt unghanebryst med sauté på majs, fennikel, porre, polenta

og sherry sauce

195,-

 

Moules frites

195,-

 

Bagte torskeloins med ærte francaise, brunet smør, asparges og nye kartofler

209,-

Desserter

Ostetallerken med 3 slags ost

115,-

  

Crème Brûlée med hindbærsorbet

99,-

  

Koldskål a la Ry

Koldskålsskum, rabarbersorbet, syltet rabarber og kammerjunker

99,-

  

Chokoladekage med jordbærsorbet

99,- 

GallerI