A La Carte Restaurant


HJEM > RESTAURANT
sPÆNDENDE KULINARISKE OPLEVELSER

Vores a la carte restaurant byder på spændende kulinariske oplevelser der følger sæsonerne. I restauranten kan du trygt holde et kundemøde, en hyggelig familiekomsammen eller en intim middag for to.
Reservation
Tlf.: 86 89 19 11
Vi er klar og glæder os til at modtage din bestilling.

Menu

Serveres fra 17:00-21:00

Se vores vinkort her

5 RETTER MED SNACKS: 498,-

5 RETTER INKL. VINMENU, 5 GLAS: 995,-

*3 RETTER MED SNACKS: 398,-

3 RETTER INKL. VINMENU, 3 GLAS: 745,-

ØSTERS

Alger – skum

FOIE GRAS

Chokolade – hindbær

*KALVEBRISLER

Urter – trøffel – støv

*NYRETAP

Rødbede – skalotteløg – svampe – sauce skilt med røget marv

*”RIS A LA MANDE”

Mandel – kirsebær

Ovenstående menuer kan ikke kombineres med a la Carte

For Drivers vinmenu, spørg tjeneren

 

 

Sandwich105,-
VÆLG MELLEM KYLLING OG BACON ELLER LAKSESALAT. SERVERES MED GROVE FRITTER
Stjerneskud179,-
A LA HOTEL RY
Pariserbøf155,-
A LA HOTEL RY
Burger145,-
MED 200 GR. DRY AGED OKSEHAKKEBØF, OST BACON, LØG, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP

KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO

Kyllingeburger145,-
GRILLET KYLLINGEBRYST, BACON, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP

KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO ELLER VEGGIEBURGER MED STEGTE SVAMPE

Nachos88,-
SALSA, GUACAMOLE, CREME FRAICHE

TILVALG: KYLLING +20,-

Antipasti160,-
CHARCUTERIBRÆT MED SNACKS OG DIP

(SKAL BESTILLES AF MIN. 2 PERS)

Laksesalat108,-
VARMRØGET LAKS OG HJEMMELAVET LAKSESALAT, KARTOFLER OG TOMAT
Cæsarsalat108,-
KYLLING, BACON, OLIVEN, PARMESAN, CROUTONER OG DRESSING
Pasta Carbonara139,-
MED SPÆK, ÆG OG PARMESAN
Moules Frites135,-
DAMPEDE MUSLINGER, AIOLI OG GROVE FRITTER
Fish ‘N’ Chips95,-
FRISK TORSK I ORLY DEJ, MED GROVE FRITTER OG TARTAR SAUCE
Til Børnene75,-
FISKEFILET MED FRITTER ELLER PASTA MED KØDSAUCE
Særlige Behov
Vegetar, glutenallergi eller andre behov? Giv køkkenet besked så tilpasser vi gerne menuen.

Aften, a la carte

Serveres fra 17.00-21.00

 

Forretter

ANDELEVERMOUSSE MED GRILLET FOCCACIA OG SPRØD SALAT

139,-

TATAR MED ÆGGEBLOMMECREME, PEBERROD OG SPRØDE CHIPS

98,-

KOLDRØGET LAKS MED DILD -MAYO, SPRØD SALAT, SYLTEDE AGURKEKUGLER OG SENNEPSKORN

98,-

Forretter

TARTAR AF OKSEMØRBRAD

Urteemulsion – puffede hvedekerner – karse 

95,-

GULERODSSUPPE

Røg – creme fraiche

95,-

NORDISK “RISOTTO”

Perlebyg – svampe – vesterhavsost

95,-

HJEMMEGRAVAD LAKS

Sennep – paradisæble

95,-

Hovedretter

NYRETAP

Rødbede – skalotteløg – svampe – skilt sauce med røget marv

219,-

ØLBRAISERET SVINEBRYST

Æbleflæsk – ribs – persillerod – sky

219,-

HELLEFISK

Urteskorpe – syltede løg – rosenkål – blanquette

239,-

Desserter

KIRSEBÆR

Sorbet – skum – jord – skovsyre

98,-

HVID CHOKOLADEMOUSSE

Rødbede – lakrids – dild

98,-

CHOKOLADEBROWNIE

Saltet karamel – gløgg – basilikum

98,-

DANSKE OSTE

3 slags med sprødt og sødt

115,-

GallerI