Restaurant Ry'tteriet


HJEM > RESTAURANT
sPÆNDENDE KULINARISKE OPLEVELSER

Restaurant Ry’tteriet byder på spændende kulinariske oplevelser der følger sæsonerne. I restauranten kan du trygt holde et kundemøde, en hyggelig familiekomsammen eller en intim middag for to.

Reservation
Tlf.: 86 89 19 11
Vi er klar og glæder os til at modtage din bestilling.

Menu

Serveres fra 17:00-21:00

Se vores vinkort her

7 serveringer inkl. 5 glas vin, kaffe og sødt: 649,-

Gælder fra 3. juni 2019

Kokkens 5-retters menu er kreative retter som vil tage dine smagsløg med på en gastronomisk opdagelsessrejse.

Bordbestilling anbefales.

SNACKS

HELLEFISK

KARTOFFEL

ØKO KVIE

URTER

SHITAKE

KAFFE MED SØDT

Ovenstående menu kan ikke kombineres med a la Carte

For Drivers vinmenu, spørg tjeneren

 

 

Sandwich105,-
VÆLG MELLEM KYLLING OG BACON ELLER LAKSESALAT. SERVERES MED GROVE FRITTER
Stjerneskud179,-
A LA HOTEL RY
Pariserbøf155,-
A LA HOTEL RY
Burger145,-
MED 200 GR. DRY AGED OKSEHAKKEBØF, OST BACON, LØG, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP

KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO

Kyllingeburger145,-
GRILLET KYLLINGEBRYST, BACON, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP

KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO ELLER VEGGIEBURGER MED STEGTE SVAMPE

Nachos88,-
SALSA, GUACAMOLE, CREME FRAICHE

TILVALG: KYLLING +20,-

Antipasti160,-
CHARCUTERIBRÆT MED SNACKS OG DIP

(SKAL BESTILLES AF MIN. 2 PERS)

Laksesalat108,-
VARMRØGET LAKS OG HJEMMELAVET LAKSESALAT, KARTOFLER OG TOMAT
Cæsarsalat108,-
KYLLING, BACON, OLIVEN, PARMESAN, CROUTONER OG DRESSING
Pasta Carbonara139,-
MED SPÆK, ÆG OG PARMESAN
Moules Frites135,-
DAMPEDE MUSLINGER, AIOLI OG GROVE FRITTER
Fish ‘N’ Chips95,-
FRISK TORSK I ORLY DEJ, MED GROVE FRITTER OG TARTAR SAUCE
Til Børnene75,-
FISKEFILET MED FRITTER ELLER PASTA MED KØDSAUCE
Særlige Behov
Vegetar, glutenallergi eller andre behov? Giv køkkenet besked så tilpasser vi gerne menuen.

Aften, a la carte

Serveres fra 17.00-21.00

 

Forretter

ANDELEVERMOUSSE MED GRILLET FOCCACIA OG SPRØD SALAT

139,-

TATAR MED ÆGGEBLOMMECREME, PEBERROD OG SPRØDE CHIPS

98,-

KOLDRØGET LAKS MED DILD -MAYO, SPRØD SALAT, SYLTEDE AGURKEKUGLER OG SENNEPSKORN

98,-

Forretter

REJECOCKTAIL

En klassisk rejecocktail på sprød salat

109,-

HUMMERSUPPE

Med stegt kammusling, urter og grøn olie

125,-

RØGET OKSETARTAR

99,-

RIMMET LAKS

Med urtecreme

99,-

ANTIPASTI (Min 2 pers.)

Med luksuscharcuteri fra Rævhede

160,-

Hovedretter

BØF BEARNAISE

Oksefilet. Hjemmelavet bearnaise. Med sæsonens grønt og grove fritter.

249,-

PEBERBØF

Flamberes ved bordet. Med aspargesbroccoli, ribs, selleripuré, pebersauce og stegte kartofler.

315,-

TOURNEDOS ROSSINI

Oksemørbrad med trøffel og foie gras. Serveres med svampeflan, madeirasauce og stegte kartofler.

355,-

HELSTEGT BÆKØRRED

Med dampet grønt, hollandaise og stegte kartofler

209,-

LAMMESKANK

Med sprød crumble, kål og sky. Dertil stegte kartofler

209,-

MØRBRADGRYDE

Serveres med pommes frites

189,-

BAGT TORSK

Med syltede løg og spæde grøntsager. Serveres med hollandiase og stegte kartofler

209,-

SPRÆNGT OKSEBRYST

Sæsonens grøntsager, luftig peberrod. Serveres med stegte kartofler

195,-

Desserter

CREPES SÛZETTE

Den klassiske franske dessertpandekage med appelsinlikør og is. Flamberes ved bordet.

115,-

CRÉME BRÛLÉE

Whiskyflamberet ved bordet. Serveres med sorbet.

99,-

GATEAU MARCEL

Intens chokoladekage i to lag. Med espressois, bær og crunch.

95,-

KOKKENS ISDESSERT

3 slags is

69,-

3 OSTE

Spændende danske oste, med sprødt og sødt

115,-

GallerI