Restaurant Ry'tteriet


HJEM > RESTAURANT
sPÆNDENDE KULINARISKE OPLEVELSER

Restaurant Ry’tteriet byder på spændende kulinariske oplevelser der følger sæsonerne. I restauranten kan du trygt holde et kundemøde, en hyggelig familiekomsammen eller en intim middag for to.

Reservation
Tlf.: 86 89 19 11
Vi er klar og glæder os til at modtage din bestilling.

Menu

Serveres fra 17:00-21:00

Se vores vinkort her

7 serveringer inkl. 5 glas vin, kaffe og sødt: 575,-

Gælder fra 5. marts 2019.

Kokkens 5-retters menu er kreative retter som vil tage dine smagsløg med på en gastronomisk opdagelsessrejse.

Bordbestilling anbefales.

SNACKS

TORSK

Agurk – dild

DRY AGED DANSK DUROC

Tomat – malt

WAGYU OKSE

Sprød rilette – gran

HØ OG BIRKETRÆ

Sorbet – panna cotta

JORDSKOK

Karamel – hasselnød

KAFFE MED SØDT

Ovenstående menu kan ikke kombineres med a la Carte

For Drivers vinmenu, spørg tjeneren

 

 

Sandwich105,-
VÆLG MELLEM KYLLING OG BACON ELLER LAKSESALAT. SERVERES MED GROVE FRITTER
Stjerneskud179,-
A LA HOTEL RY
Pariserbøf155,-
A LA HOTEL RY
Burger145,-
MED 200 GR. DRY AGED OKSEHAKKEBØF, OST BACON, LØG, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP

KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO

Kyllingeburger145,-
GRILLET KYLLINGEBRYST, BACON, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP

KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO ELLER VEGGIEBURGER MED STEGTE SVAMPE

Nachos88,-
SALSA, GUACAMOLE, CREME FRAICHE

TILVALG: KYLLING +20,-

Antipasti160,-
CHARCUTERIBRÆT MED SNACKS OG DIP

(SKAL BESTILLES AF MIN. 2 PERS)

Laksesalat108,-
VARMRØGET LAKS OG HJEMMELAVET LAKSESALAT, KARTOFLER OG TOMAT
Cæsarsalat108,-
KYLLING, BACON, OLIVEN, PARMESAN, CROUTONER OG DRESSING
Pasta Carbonara139,-
MED SPÆK, ÆG OG PARMESAN
Moules Frites135,-
DAMPEDE MUSLINGER, AIOLI OG GROVE FRITTER
Fish ‘N’ Chips95,-
FRISK TORSK I ORLY DEJ, MED GROVE FRITTER OG TARTAR SAUCE
Til Børnene75,-
FISKEFILET MED FRITTER ELLER PASTA MED KØDSAUCE
Særlige Behov
Vegetar, glutenallergi eller andre behov? Giv køkkenet besked så tilpasser vi gerne menuen.

Aften, a la carte

Serveres fra 17.00-21.00

 

Forretter

ANDELEVERMOUSSE MED GRILLET FOCCACIA OG SPRØD SALAT

139,-

TATAR MED ÆGGEBLOMMECREME, PEBERROD OG SPRØDE CHIPS

98,-

KOLDRØGET LAKS MED DILD -MAYO, SPRØD SALAT, SYLTEDE AGURKEKUGLER OG SENNEPSKORN

98,-

Forretter

REJECOCKTAIL

Lækre håndpillede rejer på bund af sprød salat

115,-

HUMMERSUPPE

Med stegt kammusling, urter og grøn olie

105,-

RØGET OKSETARTAR

109,-

SVAMPERISOTTO

85,-

ANTIPASTI

160,-

FRANSK LØGSUPPE

Med ostechips og crouton

95,-

Hovedretter

BØF BEARNAISE

Oksefilet. Hjemmelavet bearnaise. Med sæsonens grønt og grove fritter.

249,-

PEBERBØF

Flamberes ved bordet. Med aspargesbroccoli, ribs, selleripuré, pebersauce og stegte kartofler.

315,-

TOURNEDOS ROSSINI

Oksemørbrad med trøffel og foie gras. Serveres med svampeflan, madeirasauce og stegte kartofler.

355,-

STEGT KYLLING SUPREME

Med bønnecassolé, sky og grønt.

189,-

VILDTGRYDE

Krondyr og enebær. Med knuste kartofler.

KARTOFFEL ÉCRASÉ

Knust kartoffel serveret med sæsonens grønt

150,-

RISOTTO

Med urter, parmesan og stegt grønt. Kan også tilberedes vegansk.

150,-

BÆKØRRED

Med sæsonens grønt, Hollandaise og kartofler

209,-

Desserter

CREPES SÛZETTE

Den klassike franske dessertpandekage med appelsinlikør og is. Flamberes ved bordet.

115,-

ROMSYLTET ANANAS

Med hvid chokolade, nødder og kokos.

85,-

GATEAU MARCEL

Intens chokoladekage i to lag. Med espressois, bær og crunch.

95,-

BAILEY PANNACOTTA

Italiensk dessert på den berømte likør. Med skovbær og hvid chokolade crunch.

85,-

KOKKENS ISDESSERT

Lad dig overraske!

95,-

3 OSTE

Spændende danske oste, med sprødt og sødt

105,-

GallerI