Restaurant Ry'tteriet


HJEM > RESTAURANT
sPÆNDENDE KULINARISKE OPLEVELSER

Restaurant Ry’tteriet byder på spændende kulinariske oplevelser der følger sæsonerne. I restauranten kan du trygt holde et kundemøde, en hyggelig familiekomsammen eller en intim middag for to.
Reservation
Tlf.: 86 89 19 11
Vi er klar og glæder os til at modtage din bestilling.

Menu

Serveres fra 17:00-21:00

Se vores vinkort her

10-retters Tastingmenu: 398,-

i 4-5 serveringer

Tilkøb vinmenu á 425,-

Køkkenchefens tastingmenu er retter som ændres løbende og hele tiden tilpasses årstidens bedste råvarer.

Bordbestilling (Tlf 86 89 19 11) anbefales.

Ovenstående menu kan ikke kombineres med a la Carte

For Drivers vinmenu, spørg tjeneren

 

Sandwich105,-
VÆLG MELLEM KYLLING OG BACON ELLER LAKSESALAT. SERVERES MED GROVE FRITTER
Stjerneskud179,-
A LA HOTEL RY
Pariserbøf155,-
A LA HOTEL RY
Burger145,-
MED 200 GR. DRY AGED OKSEHAKKEBØF, OST BACON, LØG, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP

KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO

Kyllingeburger145,-
GRILLET KYLLINGEBRYST, BACON, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP

KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO ELLER VEGGIEBURGER MED STEGTE SVAMPE

Nachos88,-
SALSA, GUACAMOLE, CREME FRAICHE

TILVALG: KYLLING +20,-

Antipasti160,-
CHARCUTERIBRÆT MED SNACKS OG DIP

(SKAL BESTILLES AF MIN. 2 PERS)

Laksesalat108,-
VARMRØGET LAKS OG HJEMMELAVET LAKSESALAT, KARTOFLER OG TOMAT
Cæsarsalat108,-
KYLLING, BACON, OLIVEN, PARMESAN, CROUTONER OG DRESSING
Pasta Carbonara139,-
MED SPÆK, ÆG OG PARMESAN
Moules Frites135,-
DAMPEDE MUSLINGER, AIOLI OG GROVE FRITTER
Fish ‘N’ Chips95,-
FRISK TORSK I ORLY DEJ, MED GROVE FRITTER OG TARTAR SAUCE
Til Børnene75,-
FISKEFILET MED FRITTER ELLER PASTA MED KØDSAUCE
Særlige Behov
Vegetar, glutenallergi eller andre behov? Giv køkkenet besked så tilpasser vi gerne menuen.

Aften, a la carte

Serveres fra 17.00-21.00

Forretter

ANDELEVERMOUSSE MED GRILLET FOCCACIA OG SPRØD SALAT

139,-

TATAR MED ÆGGEBLOMMECREME, PEBERROD OG SPRØDE CHIPS

98,-

KOLDRØGET LAKS MED DILD -MAYO, SPRØD SALAT, SYLTEDE AGURKEKUGLER OG SENNEPSKORN

98,-

Forretter

KOLDRØGET LAKS

Med urte emulsion – syltet rødløg –  urteslør

99,-

SVINERILETTE

Med karse creme – soja syltet bøgehatte

99,-

TATAR AF OKSE

Rørt med urter – kapers – cornichoner – revet tørret æggeblomme

99,-

HUMMER BISQUE

Med stegt kammusling og grøn olie

125,-

Hovedretter

RIBEYE

 Med marineret salat, grove fritter og sauce bearnaise

249,-

SPRØD SVINEBRYST

Syltet æble – æblecreme – grønkål – sauce af braiseret lage smagt til med soja – pommes Anna.

209,-

LAMMESKANK

Selleri pure – saltbagt selleri – lammesky – stegte kartofler.

209,-

SPRÆNGT KALVEBRYST

Sæsonens grønt – stegte kartofler – kraftig rødvins glace smagt til med peberrod

195,-

BAGT TORSK

Sæsonens grønt – grove fritter – sauce buerre blanc med urter

209,-

Desserter

CREPES SÛZETTE

Den klassiske franske dessertpandekage med appelsinlikør og is. Flamberes ved bordet.

115,-

CRÉME BRÛLÉE

Med syltet skovbær og marengs

99,-

GATEAU MARCEL

Bagte blommer – sorbet

95,-

3 OSTE

Med sylt og sprødt

115,-

Vegetarmenu, a la carte

Serveres fra 17.00-21.00

Forret

STEGT HJERTESALAT

Med urteemulsion – syltet rødløg –  havgus

95,-

Hovedret

SALTBAGT SELLERI

Sellericreme – ristede hasselnødder – purløg sauce

185,-

Dessert

CREPES SUZETTE

Flamberede pandekager i appelsinlikør og cognac. Serveres med vaniljeis.

115,-

3 retter for 349,-

Vegansk hovedret

HJEMMELAVET FALAFEL

Marineret salat – grove fritter – urtemayo

195,-

GallerI