Restaurant Ry'tteriet
Restaurant Ry’tteriet byder på spændende kulinariske oplevelser der følger sæsonerne. I restauranten kan du trygt holde et kundemøde, en hyggelig familiekomsammen eller en intim middag for to.
Menu
Serveres fra 17:00-21:00
INTROTILBUD: 5 retter inkl. vinmenu, kaffe og sødt: 425,-
Kokkens 5-retters menu er kreative retter som vil tage dine smagsløg med på en gastronomisk opdagelsessrejse.
Bordbestilling anbefales.
KNIVMUSLING
LAM
KVIE
PISTACIE
JULETRÆET
Ovenstående menu kan ikke kombineres med a la Carte
For Drivers vinmenu, spørg tjeneren
VÆLG MELLEM KYLLING OG BACON ELLER LAKSESALAT. SERVERES MED GROVE FRITTER
A LA HOTEL RY
A LA HOTEL RY
MED 200 GR. DRY AGED OKSEHAKKEBØF, OST BACON, LØG, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP
KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO
GRILLET KYLLINGEBRYST, BACON, GROVE FRITTER, AIOLI OG KETCHUP
KAN FÅS SOM HOT MED SALSA OG JALAPENO ELLER VEGGIEBURGER MED STEGTE SVAMPE
SALSA, GUACAMOLE, CREME FRAICHE
TILVALG: KYLLING +20,-
CHARCUTERIBRÆT MED SNACKS OG DIP
(SKAL BESTILLES AF MIN. 2 PERS)
VARMRØGET LAKS OG HJEMMELAVET LAKSESALAT, KARTOFLER OG TOMAT
KYLLING, BACON, OLIVEN, PARMESAN, CROUTONER OG DRESSING
MED SPÆK, ÆG OG PARMESAN
DAMPEDE MUSLINGER, AIOLI OG GROVE FRITTER
FRISK TORSK I ORLY DEJ, MED GROVE FRITTER OG TARTAR SAUCE
FISKEFILET MED FRITTER ELLER PASTA MED KØDSAUCE
Vegetar, glutenallergi eller andre behov? Giv køkkenet besked så tilpasser vi gerne menuen.
Aften, a la carte
Serveres fra 17.00-21.00
Forretter
ANDELEVERMOUSSE MED GRILLET FOCCACIA OG SPRØD SALAT
139,-
TATAR MED ÆGGEBLOMMECREME, PEBERROD OG SPRØDE CHIPS
98,-
KOLDRØGET LAKS MED DILD -MAYO, SPRØD SALAT, SYLTEDE AGURKEKUGLER OG SENNEPSKORN
98,-
Forretter
REJECOCKTAIL
Lækre håndpillede rejer på bund af sprød salat
115,-
HUMMERSUPPE
Med stegt kammusling, urter og grøn olie
105,-
RØGET OKSETARTAR
109,-
SVAMPERISOTTO
85,-
ANTIPASTI
160,-
FRANSK LØGSUPPE
Med ostechips og crouton
95,-
Hovedretter
BØF BEARNAISE
Oksefilet. Hjemmelavet bearnaise. Med sæsonens grønt og grove fritter.
249,-
PEBERBØF
Flamberes ved bordet. Med aspargesbroccoli, ribs, selleripuré, pebersauce og stegte kartofler.
315,-
TOURNEDOS ROSSINI
Oksemørbrad med trøffel og foie gras. Serveres med svampeflan, madeirasauce og stegte kartofler.
355,-
STEGT KYLLING SUPREME
Med bønnecassolé, sky og grønt.
189,-
VILDTGRYDE
Krondyr og enebær. Med knuste kartofler.
KARTOFFEL ÉCRASÉ
Knust kartoffel serveret med sæsonens grønt
150,-
RISOTTO
Med urter, parmesan og stegt grønt. Kan også tilberedes vegansk.
150,-
BÆKØRRED
Med sæsonens grønt, Hollandaise og kartofler
209,-
Desserter
CREPES SÛZETTE
Den klassike franske dessertpandekage med appelsinlikør og is. Flamberes ved bordet.
115,-
ROMSYLTET ANANAS
Med hvid chokolade, nødder og kokos.
85,-
GATEAU MARCEL
Intens chokoladekage i to lag. Med espressois, bær og crunch.
95,-
BAILEY PANNACOTTA
Italiensk dessert på den berømte likør. Med skovbær og hvid chokolade crunch.
85,-
KOKKENS ISDESSERT
Lad dig overraske!
95,-
3 OSTE
Spændende danske oste, med sprødt og sødt
105,-