SPIS GODT

Ét hotel, tre restauranter

Ét hotel – tre restauranter

Med et mangfoldigt og bredt kulinarisk udbud glæder vi ethvert smagsløg – store som små. Med hele 3 spisesteder, hver med sit eget menukort og sin originale indretning, glæder vi os til, at byde dig velkommen – og kan kun sige velbekomme.

Restaurant


Vores a la carte restaurant byder på spændende kulinariske oplevelser der følger sæsonerne. I restauranten kan du trygt holde et kundemøde, en hyggelig familiekomsammen eller en intim middag for to.

 

 

RY GASTROPUB


Når man trænger til en god kop kaffe/Café Latte og et stykke kage, eller en kold øl og en burger, så er Ry Gastropub det helt rette sted. Her kan man hygge sig i flotte uformelle omgivelser, og få serveret et bredt udvalg af god mad, kaffe, øl, vin, og vand.

 

Tulstrup Kro


Hvis du trænger til at smage en af de gamle klassiske danske retter, såsom Wienerschnitzel, Krogryde, Stegt Flæsk, mm. så er Tulstrup Kro med sit gamle flotte bindingsværk, de buede vinduer, og den store terrasse med udsigt over Knudsø, det helt rette sted at besøge. Kroen ligger kun 5 minutters kørsel fra Hotel Ry

Book via telefon her : +45 8689 1911

Vi er behjælpelige med alt fra et mindre bord til to – til større selskaber.