SPIS GODT

Ét hotel, tre restauranter

Ét hotel – tre restauranter

Med et mangfoldigt og bredt kulinarisk udbud glæder vi ethvert smagsløg – store som små. Med hele 3 spisesteder, hver med sit eget menukort og sin originale indretning, glæder vi os til, at byde dig velkommen – og kan kun sige velbekomme.

vi åbner igen


Vi åbner for take away 19. januar

LGode nyheder til dig der har savnet maden fra CharcuterRy, Ry Gastropub og Ry'tteriet. Vi åbner for take away den 19. januar. CharcuteRy-butikken åbner også for besøg- Take away skal afhentes hos CharcuteRy.

julemenu ud af huset


Julefrokostmenuer ud af huset

Dejlig julemad, hvad enten din appetit er til et mindre udvalg af essentielle juleretter, eller til den helt store julemenu med alt hvad (jule)hjertet kan begære. Vores kokke tilbereder og pakker maden ned så du kan nyde din julefrokost hjemme. Begge julemenuer kan bestilles ud af huset og afhentes i CharcuteRy. 

Take away online


Nyhed

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye, online bestilling af masser af spændende take-away retter. Du kan bestille de lækre gastropub-retter du kender, flere helt nye retter, alle vores pizzaer, tapas, menuer for hele familien og en masse andre lækkerier fra CharcuteRy.

nyhed - Ugens menu


Ugens menu - 300,- 

Ugens menu er restaurantforkælelse, lige til at tage med hjem og nyde. Vi hjælper gerne med at finde den helt rette vin til maden. 3 retter skøn mad, klar til at spise.

 

Grundet coronanedlukningen skifter menuen p.t. fra dag til dag. Giv os et ring for at få dagens menu at vide.

nyhed - ugens ret


Ugens ret - 160,- 

Skal aftensmaden være ekstra lækker i dag? Ugens ret er et velltillavet kvalitetsmåltid.

Grundet coronanedlukningen skifter retten p.t. fra dag til dag. Giv os et ring for at få dagens ret at vide.

bestil på tlf : +45 8689 1911

Vi er behjælpelige med alt fra et mindre bord til to – til større selskaber.