Påskemenu 2019



Hotel Rys påskemenu byder i år på alle de klassiske påskeretter – og lidt til. En hurtig frokost til to – eller det store bord. Påskemenuerne serveres på bordet – ingen ventetid eller trængsel ved buffet. Velbekomme! 

Påskemenuerne kan fås fra 18.-22. april 2019 i tidsrummet 11-16
Serveres i Ry Gastropub eller eget lokale.

Bordbestilling: tlf. 86 89 19 11 (tast 2 for Ry Gastropub) 

Ved større selskaber i eget lokale, kontakt receptionen (tast 1) 

”PÅSKEKYLLINGEN”

min. 2 personer

Islandsk marineret sildefilet med hjemmelavet karrysalat, løg og kapers

Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron

Mørbradbøf med champignon à la crème

2 slags ost med tilbehør

 

175,-

”PÅSKEHAREN”

min. 2 personer

Christiansø-pigens sild med æggeblomme, løg og kapers

Lun stegt sild i tomatlage med bløde løg

Engelsk bøf med bløde løg og surt

Gammel ost på rugbrød med krydderfedt, løg, sky samt et stænk af rom

 

195,-

”PÅSKEÆGGET”

min. 2 personer

Islandsk kryddersild med æggeblomme, løg og kapers

Lun stegt sild i tomatlage med bløde løg

Røget ål med røræg og purløg

Fersk røget laks med dild, asparges og citron

Tartelet med høns i asparges

Lun sprængt oksebryst med hjemmelavet sennepspickles og peberrod

Gorgonzola med ristet rugbrød

 

295,-

”DEN SIDSTE NADVER”

min. 4 personer

Islandsk marineret sildefilet med hjemmelavet karrysalat, løg og kapers

Lun stegt sild i tomatlage med bløde løg

Røget ål med røræg og purløg

Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron

Rejer med mayonnaise, stenbiderrogn, citron og asparges

Tatar med æggeblomme, løg, kapers og peberrod

Lun leverpostej med bacon og champignon

Mørbradbøf med champignon à la crème

Osteanretning

 

325,-

TELEFON

86 89 19 11

ADRESSE

Kyhnsvej 2, 8680 Ry, Danmark

E-MAIL ADRESSE

info@hotelry.dk
Skriv meget gerne til os

1 + 12 =