OPHOLD

Vores ophold er aktuelle kampagnetilbud til en ekstra god pris.*

Alle vores ophold kan forlænges med flere overnatninger.

*I forhold til listepris for enkeltydelser

Få gratis overnatning i november/december

Vi giver overnatningen – Vi har ledige værelser og dygtige kokke som kreerer fantastisk mad. Betal selv for maden, vi giver overnatningen gratis.

Vi byder indenfor i november og december, og giver en overnatning i standard dobbeltværelse kvit og frit, til de gæster der bestiller vores 5-retters tavlemenu med tilhørende vinmenu (min. 2 pers.) samt morgenmad dagen efter.

Gælder mandag-lørdag i november og december.

Uge 42 ophold

Super skarp pris i efterårsferien – Søhøjlandet er med sit kuperede og skovklædte landskab, utroligt smukt når løvet står i efterårets farver. Tilbring efterårsferien omringet af noget af Danmarks smukkeste natur, med kort vej til spændende kulturoplevelser, både i Aarhus og i Silkeborg. Vi tilbyder en ekstra god pris for overnatninger inkl. morgenmad til vores gæster i uge 42.
Gælder uge 42. Minimum 2 overnatninger. 

Kanoophold / 2 Overnatninger / 3 Dage

Hvorfor ikke nyde noget af Danmarks skønneste natur fra vandet? Søhøjlandets unikke natur er med sit kuperede, skovklædte landskab og store forbundne søer, helt oplagt at opleve gennem en afslappende tur i kano. Her kan du efter en skøn tur, nyde din medbragte madpakke i de smukke omgivelser. Herefter går turen tilbage til Hotel Ry, hvor dagen afsluttes med en 2-retters middag. Vælg mellem flere forskellige smukke ture.

Sejlads fra 1.maj til ultimo september 2021

Golfophold / 1 Overnatning / 2 Dage

Det er en særlig fornøjelse at finde golfsættet frem og udforske de spændende baner, som byder sig til i de unikke naturomgivelser i Midtjylland. International klasse og golfmæssig variation som du ikke finder andre steder i landet. Efter en dejlig dag på banen, venter en 2-retters menu som en perfekt afslutning på dagens udfoldelser.

Udforsk Søhøjlandet / 2 Overnatninger / 3 Dage

Opdag Søhøjlandet på egen hånd. Det kuperede og skovrige istidslandskab indbyder til udforskning og lokker med sit væld af natur- og kulturoplevelser. Snør vandreskoene på, eller hop på jernhesten. Hotel Ry sørger for madpakken, og står klar med en 2-retters menu ved dagens afslutning. Start evt. dagen med en frisk dukkert ved Sdr. Ege strand inden morgenmaden.

Nice and Easy / 1 Overnatning / 2 Dage

Sænk skuldrene, nyd livet, og glæd dig til gastronomiske oplevelser. Det er ideen bag vores Nice and Easy ophold hvor vi dagen igennem byder på det bedste vores dygtige kokke kan trylle frem. I bydes velkommen med velkomstdrink med snack og derefter venter en spændende 4-retters menu med tilpassede vine. Herefter kaffe med sødt. Efter en god nats søvn, står vores indbydende morgenbuffet klar, inden turen går hjemad.

Early Bird ophold

Kan du godt lide at planlægge i god tid er der store besparelser i sigte. Book en uge før og få 15% rabat. Op til 30% rabat på overnatninger når du booker 4 uger i forvejen.
Gælder frem til 1. juni 2021

Sunday Special / 1 Overnatning / 2 Dage

På Hotel Ry står vi klar til at forkæle de gæster som vælger et ophold med ankomst søndag, med en ekstra god pris. Vi byder på eftermiddagskage, 2-retters menu og dejlig morgenmad.

Movie Night / 1 Overnatning / 2 Dage

En god, snasket burger og en spændende film. Behøver man mere? Det skulle da lige være en drink bagefter, en blød seng og indbydende morgenmadsbuffet der står klar næste morgen.
mange Gode oplevelser

Lige i nærheden

Hotel Ry ligger midt i Søhøjlandet og i kort afstand fra mange seværdigheder og forlystelser; ½ time fra byer som Silkeborg, Skanderborg, Århus og Horsens.

Vores ophold skifter i løbet af året, så vend tilbage eller følg med på sociale medier, og se hvilke vi tilbyder.

Har du selv ideer til et ophold? – kontakt os – og vi finder en løsning.