Ny menu



Hotel Rys gastronomiske højborg, vores A la Carte restaurant, har skærpet knivene og nytænkt menuen, med retter der virkelig sætter nye standarder for maden på hotellet. Vi er meget stolte af at kunne præsentere vores nye menu, som byder på overraskelser og nye oplevelser for selv den mest den kræsne gane. For den fulde helhedsoplevelse, hvor køkkenet virkeligt folder sig ud, anbefaler vi på det varmeste vores 5-retters menu med tilhørende vinmenu.

 

Menu

 

Kokkens 5-retters opdagelsessmenu er for dig som vil tage dine smagsløg med på en gastronomisk rejse.

INTROTILBUD:

5 RETTER inkl. vinmenu, kaffe og sødt: 

425,- 

KNIVMUSLING

LAM

KVIE

PISTACIE

“JULETRÆET”

Ovenstående menu kan ikke kombineres med a la carte

A la Carte: 

FORRETTER

GINMARINERET LAKS

Agurk – enebær

79,-

 

KAMMUSLING

Rødbede – hvid chokolade – dild

89,-

 

TARTAR AF MUFLON

Rapskim mayo – karse – sprødt

85,-

HOVEDRETTER

Serveres med stegte kartofler

TORSKEKÆBER

Rosenkål – brunet hollandaise

169,-

”NORDJYLLANDS KOBE”

En smukt marmoreret steak der giver bæredygtigt kød en helt ny dimension.

250g steak af oksefilet. Serveres med rødvinssauce.

249,- 

ØLBRAISERET SVINEBRYST

Æbleflæsk – ribs – persillerod – sky

159,-

DESSERTER

JORDSKOK

Hasselnød – karamel

75,-

 

PÆRE

Marengs – lakrids

75,-

 

DANSKE OSTE

3 slags med sprødt og sødt

95,-

TELEFON

86 89 19 11

ADRESSE

Kyhnsvej 2, 8680 Ry, Danmark

E-MAIL ADRESSE

Skriv meget gerne til os


7 + 11 =