NU’ DET JUL IGEN

Vores lille julemenu med et lækkert udvalg til en hyggelig pris.

Serveres fra 12. november kl. 11:30

Min. 2 personer. Evt. mulighed for eget lokale.

​2 slags sild

Fiskefilet med remoulade

Tartelet med høns i asparges

Lun ribbensteg med svesker og rødkål

Brie eller Ris a la Mande med kirsebærsauce

189,-/pers.

Denne menu serveres som a la carte fra 12. november og hele juleperioden.

For større selskaber, book venligt på tlf 86891911 eller på mail info@hotelry.dk

DEN STORE JULEFEST

FREDAG DEN 7. DECEMBER / LØRDAG DEN 8. DECEMBER

Vi dækker op til julens største fest på Hotel Ry. Vi byder på den helt store buffet, bar, livemusik og diskotek (Natexpressen). Så er der ingen undskyldning for ikke at komme i julestemning! Tilmeld dig selv, eller hele din arbejdsplads. Supplér evt. med en overnatning og stå op til lækker morgenmad.

​Ring på tlf. 86 89 19 11 eller Tilmeld her

Den Store Julefest er åben for både private og firmaer.

​Priser for værelser i forbindelse med deltagelse:

​Enkelt standard:

630,-

​Enkelt superior:

787,50

​Dobbelt standard:

750,-

​Dobbelt superior:

937,50

KONTAKT OS FOR BOOKING

Tlf: 86891911

eller via mail på info@hotelry.dk

Menu​3 slags sild

Fiskefilet med remoulade

Gravad laks med sennepsdressing

Røget torsk med syltede rødløg

Sylte

Æbleflæsk

Mørbrad a la creme

Tartelet med høns i asparges

Ribbensteg med svesker og rødkål

Julemedister med grønlangkål

And med rødkål

Brie eller Ris a la Mande med kirsebærsauce

370,-/pers.

Mulighed for tilkøb af ​drikkevarer ad libitum: Vand/øl/vin/snaps/spiritusbar

125,-/pers. per påbegyndt time​​

JULEFROKOST PÅ HOTEL RY

En god fest med fantastisk mad, hvad enten det skal være helt traditionelt eller med et moderne twist.

Min. 20 personer. Eget lokale.

DEN KLASSISKE

Det kolde:

3 slags sild: Marinerede sild, kryddersild og

stegte sennepssild med karrysalat, kapers, syltet rødløg og æble

Fiskefilet med grov remoulade

Æg og rejer med mayo og citron

Hjemmelavet gravad laks med rævesauce og masser af dild

Lun leverpostej med bacon og hjemmelavede pickles

Det varme:

Tartelet med høns i asparges

Medisterpølse med grønlangkål

Flæskesteg med rødkål

Glaseret skinke med brunede kartofler

Det søde og salte:

2 slags ost med tilbehør

Ris a la mande med kirsebærsauce

2 slags brød med smør og krydderfedt

275,- /pers.

(For eget lokale – minimum 20 pers.)

DEN MODERNE

Det kolde:

3 slags sild: Marinerede sild, kryddersild og

stegte sennepssild med karrysalat, kapers, syltet rødløg og æble

Fiskefilet med grov remoulade

Hjemmelavet gravad laks med rævesauce og masser af dild

Rosestegt culotte med grov remoulade, peberrod og friteret løg

Det varme:

Confiteret andelår med rødkålssalat

Glad gris med krydret sauce og sprøde svær, hertil stegt grønkål

Julemedister fra slagteren med syltet kål og æbleflæsk

Vol au vent med høns i asparges

Det søde og salte:

Ostebord med oste fra nær og fjern med syltede figner og svesker, hertil hjemmelavet knækbrød

Appelsinfromage med appelsinspejl og kryddercrumble

Ris a la mande (portionsanrettet)

​2 slags brød med smør og krydderfedt

325,- / pers.

(For eget lokale – minimum 20 pers.)

Værelser kan bookes til fordelagtig pris i forbindelse med booking af julefrokost. Kontakt os for et tilbud.

​​Har du ønsker, spørgsmål eller ønsker at booke, ring venligt på tlf. 86891911 eller send en mail på info@hotelry.dk

EASY DINING JUL

EASY DINING JULEMENU

​Kom i gastronomisk julestemning med en Easy Dining-oplevelse på Hotel Ry. Vi vil bestræbe os på at give dig julelys i øjnene. Som altid stiller vores kreative kokke op med det bedste køkkenet kan trylle frem inkl. drikkevarer. Lad dig overraske og inspirere.

​Velkomstdrinks med snacks

4 retter (Kokken overrasker)

Kaffe med sødt

​Øl, vin og vand (3 timer)

670,-​

Bestilles i forvejen.

​Supplér med en overnatning og stå op til dejlig morgenmad:

​Enkelt standard:

630,-

​Enkelt superior:

787,50

​Dobbelt standard:

750,-

​Dobbelt superior:

937,50

Book på tlf. 86891911 eller info@hotelry.dk