JULEFROKOST PÅ HOTEL RY

Er I minimum 10 personer kan Hotel Ry tilbyde en indbydende menu til årets julefrokost. En god fest med dejlig julemad, hvad enten din appetit er til et mindre udvalg af essentielle juleretter, eller til den helt store julemenu. Er I færre personer, kan vi anbefale vores a la carte julemenuer. Dem finder du længere nede på siden.

Julefrokostmenuer kan bestilles til at nyde på Hotel Ry, ud af huset (afhentning) eller til levering i Ry og omegn (+300,-)

DEN MINDRE JULEFROKOST

Menu:

Marinerede sild – med kapers, løg, dild og karrysalat

Pankopaneret rødspættefilet – anrettet med citron og grov remoulade

Lun leverpostej – med bacon, ristede svampe og hjemmesyltede rødbeder

Stegt medister – med flødestuvet grønlangkål

Sylte – med grov sennep og hjemmesyltede rødbeder

Sprød kamsteg – med hjemmelavet rødkål pocheret med kanel og appelsin

Hertil frit valg mellem enten:

Brie – med syltede druer, knækbrød og kompot

Ris a la mande – med kirsebærsauce og mandler

165,- /pers.

(Minimum 10 pers.)

DEN TRADITIONELLE JULEFROKOST

Menu:

Marinerede- og stegte sild –kapers, løg, dild og karrysalat

Gravad laks – med hjertesalat og sennepsdressing

Pankopaneret rødspættefilet – med citron og grov remulade

Grønlandske rejer – med citron og kryddermayonnaise

Lun leverpostej – med bacon, ristede svampe og hjemmesyltede rødbeder

Sprød Kamsteg – med hjemmelavet rødkål pocheret med kanel og appelsin

Store frikadeller – med grove syltede agurker

Skinke – glaseret dansk skinke med flødestuvet grønlangkål

Oste – udvalg af brie, skimmelost og dansk skæreost – med druer, knækbrød og kompot

Ris a la mande – med kirsebærsauce og mandler

225,- / pers.

(Minimum 10 pers.)

DEN EKSTRAORDINÆRE JULEFROKOST

Menu:

Lakserilette – rilette fra norsk, varmrøget laks og bagt østersølaks toppet med frissé-salat

Rigtigt Julesild – stegte sild i krydderlage med grøn sennep, syltede sennepskorn og marinerede kapers

Julesylte – lavet fra økologisk gris med honning, sennep og pickles på vinterens rodfrugter

Hjemmerørt hønsesalat – med røget bacon, estragon og ristede svampe

Confiteret andelår – med pigeonæbler, timian, danske svesker og sort peber

Langtidsbrasseret svinebryst – i mørk porter med honning og syltede blommer

Confiterede kartofler – små ristede kartofler i andefedt med timian

Rødkålssalat – sprød kålsalat, gule rosiner, vinaigrette og valnødder

Ris a la mande – med kirsebærsauce og mandler

310,- / pers.

(Minimum 10 pers.)

Der gives 25% rabat på listepris af værelser, ved booking af julefrokost. Kontakt os for at høre nærmere.

​​Har du ønsker, spørgsmål eller ønsker at booke, ring venligt på tlf. 86891911 eller send en mail til [email protected]

JULEMENU A LA CARTE

SERVERES I RESTAURANTEN

Fra mandag 2. november

Vi tilbyder to forskellige julemenuer a la carte. Serveres alle dage fra 11:30 undtagen søndag. Vi anbefaler bordbestilling. Kan ikke bestilles ud af huset – vi henviser i stedet til julefrokostmenuerne.

Bestil bord  på tlf. 86 89 19 11 eller [email protected]

“Jul igen”Den lille Juleanretning

1. servering:

Marineret sild med karrysalat, kapers og løg.

Kryddersild med løg og kapers

Rødspættefilet med grov remolade og citron

2. servering:

Lun kamsteg med pocheret rødkål, appelsin og kanel

Tartelet med cremet høns i asparges

3. servering:

Brie med saltkiks og syltede druer

eller

Ris a la mande med kirsebærsauce.

 

​195,-/pers.

Skal bestilles af mindst 2 personer

“Køkkenchefens jul”1. servering:

3 slags sild (Tulstrup kros stegte sild, marineret sild, julesild) serveres med kapers, løg og karrysalat.

Rødspættefilet med grov remoulade

Gravad Laks med porter, hjerte salat og rævesauce

Æg og rejer med kryddermayo

Hønsesalat med champignon og bacon

2. Servering:

Tartelet med cremet høns i asparges

Andesteg og kamsteg med pocheret rødkål

Medister med grønlangkål

3. Servering:

Ris a la mande med kirsebærsauce

2 slags ost med behørigt tilbehør

 

​345,-/pers.

Skal bestilles af min. 2 personer

MORTENS AFTEN

TIRSDAG DEN 10. NOVEMBER

Mortens aften byder traditionen tro på sprødstegt andesteg. Nyd din and her på hotellet, eller bestil den til at tage med hjem.

Bestil på tlf. 86 89 19 11 eller [email protected]

Mortens Aften
Forret:

 Portvinsrimmet laks

Hjertesalat, sprødt, urt og creme.

Hovedret:

Gammeldaws andesteg

Tilberedt med æbler og svesker tilsmagt med timian

Pocheret rødkål med appelsin og kanel

Serveres med andesauce, sprødt, halve æbler med ribsgele og hvide og brunede kartofler

Dessert:

Grov æblekage

Sukkerristet hvedebrød og makroner toppet med flødelåg og æblesirup

 

​299,-/pers.

Kan også bestilles ud af huset


Kun hovedret: 160,- (kun ud af huset)