
DEN MINDRE JULEFROKOST
Menu:
Marinerede sild – med kapers, løg, dild og karrysalat
Pankopaneret rødspættefilet – anrettet med citron og grov remoulade
Lun leverpostej – med bacon, ristede svampe og hjemmesyltede rødbeder
Stegt medister – med flødestuvet grønlangkål
Sylte – med grov sennep og hjemmesyltede rødbeder
Sprød kamsteg – med hjemmelavet rødkål pocheret med kanel og appelsin
Hertil frit valg mellem enten:
Brie – med syltede druer, knækbrød og kompot
Ris a la mande – med kirsebærsauce og mandler
165,- /pers.
(Minimum 10 pers.)
DEN TRADITIONELLE JULEFROKOST
Menu:
Marinerede- og stegte sild –kapers, løg, dild og karrysalat
Gravad laks – med hjertesalat og sennepsdressing
Pankopaneret rødspættefilet – med citron og grov remulade
Grønlandske rejer – med citron og kryddermayonnaise
Lun leverpostej – med bacon, ristede svampe og hjemmesyltede rødbeder
Sprød Kamsteg – med hjemmelavet rødkål pocheret med kanel og appelsin
Store frikadeller – med grove syltede agurker
Skinke – glaseret dansk skinke med flødestuvet grønlangkål
Oste – udvalg af brie, skimmelost og dansk skæreost – med druer, knækbrød og kompot
Ris a la mande – med kirsebærsauce og mandler
225,- / pers.
(Minimum 10 pers.)
DEN EKSTRAORDINÆRE JULEFROKOST
Menu:
Lakserilette – rilette fra norsk, varmrøget laks og bagt østersølaks toppet med frissé-salat
Rigtigt Julesild – stegte sild i krydderlage med grøn sennep, syltede sennepskorn og marinerede kapers
Julesylte – lavet fra økologisk gris med honning, sennep og pickles på vinterens rodfrugter
Hjemmerørt hønsesalat – med røget bacon, estragon og ristede svampe
Confiteret andelår – med pigeonæbler, timian, danske svesker og sort peber
Langtidsbrasseret svinebryst – i mørk porter med honning og syltede blommer
Confiterede kartofler – små ristede kartofler i andefedt med timian
Rødkålssalat – sprød kålsalat, gule rosiner, vinaigrette og valnødder
Ris a la mande – med kirsebærsauce og mandler
310,- / pers.
(Minimum 10 pers.)
AFHENTES HOS CHARCUTERY
Fra mandag 2. november til tirsdag den 22. december
Dejlig julemad, hvad enten din appetit er til et mindre udvalg af essentielle juleretter, eller til den helt store julemenu med alt hvad (jule)hjertet kan begære. Vores kokke tilbereder og pakker maden ned så du kan nyde din julefrokost hjemme. Begge julemenuer kan bestilles ud af huset og afhentes i CharcuteRy. Vi tilbyder to forskellige julemenuer,
Julemenuerne kan leveres i Ry og omegn (+300,-).
OBS: Brød er ikke inkluderet.
Bestil på tlf. 86 89 19 11
TIRSDAG DEN 10. NOVEMBER
Mortens aften byder traditionen tro på sprødstegt andesteg. Nyd din and her på hotellet, eller bestil den til at tage med hjem.
Bestil på tlf. 86 89 19 11 eller [email protected]