Kokkekassen

1299,-

162,-/couvert

Mindre arbejde – mere tid med gæsterne

Kokkekassen

Op til 8 voksne

Om kassen: 

Mindre tid med madlavning, mere tid med gæsterne. Vi har gjort maden klar, så tiden i køkkenet minimeres. Vores kokke forsteger anden og svinekammen, så du kun skal kun give den et skud på 30 min i oven, for at de er klar til servering. Du slipper for at skrælle kartofler – det sørger vi for. Vi står også for ris a la manden, rødkålen og saucen der blot skal varmes. 

Indhold:

  • 3,4 kg forstegt Gråsten gourmet berberieand fyldt med æbler og svesker
  • 2 kg forstegt Svendborg gourmet svinekam
  • 1 kg. Nørre Søby grovhakket julemedister
  • 2 kg kartofler, skrællede og klar til gryden
  • Hotel Ry’s hjemmelavede rødkål pocheret med appelsin og kanel
  • Hotel Ry’s hjemmelavede julesauce
  • Hotel Ry’s hjemmelavede ris a la mande med kirsebærsauce

Om anden: 

Alle ænder fra Gråsten fjerkræ er fritgående med masser af plads at boltre sig på. De får hverken trimmet næb eller kløer og får lov at leve dobbelt så lang tid som de fleste andre fjerkræ. Det frie liv, hvor ænderne får rørt sig, kan både smages og måles i det minimale stegesvind på kun 5%. Ænderne opvokser og bliver slagtet på gården, med så lidt muligt stress for dyrene, der ikke skal ud på en lang transport. Vi har fyldt anden med æbler og svesker, og forstegt den. Den skal kun have 30 minutter i ovnen, for at den er klar til servering.

Om flæskestegen: 

Kun de allerbedste grise bliver udvalgt til at bære titlen gourmetgris fra Svendborg Slagtehus. Svendborg gourmetgrisen er en stor kødfuld gris, opvokset det naturskønne Svendborg på Fyn. Gourmetgrisens kød er i en klasse for sig. Kødet er naturligt fedtmarmoreret, hvilket giver saft og kraft. Svinekammen er krogmodnet, hvilket giver det en mere intens og fyldig smag, med en ekstraordinært sprød svær. Vi har gjort forarbejdet med flæskestegen; den skal blot ind i oven i 30 minutter, så er den klar til servering.

Om medisteren: 

Fast i tarmen, velkrydret og modnet. En medister er ikke bare en medister. Nørre Søbys grovhakkede julemedister blev af foreningen Danske Slagtermestre kåret som Danmarks bedste julemedister i 2019. Medisteren er ikke tilberedt på forhånd.

Om rødkålen, kartoflerne, saucen og ris a la manden: 

Rødkålen til Hotel Ry’s hjemmelavede rødkål kunne ikke være mere lokal – den er dyrket på markerne lige bag Ry. Rødkålen er pocheret med appelsin og kanel. Vores hjemmelavede sauce, der blot skal varmes, er kogt på saft og kraft fra kødet, og passer til både and og flæskesteg. Kartoflerne er skrællede og klar til gryden. Ris a la manden er helt klassisk med kirsebærsauce.

Bestilling:

Kassen skal bestilles inden 20. december og afhentes hos CharcuteRy den 23. december mellem kl. 10:00-15:00. Kassen skal betales ved bestilling.

1299,-