Gourmetkassen

850,-

106,-/couvert

Lækre råvarer til en velsmagende juleaften

Gourmetkassen

Op til 8 voksne

Indhold:

  • 3,4 kg Gråsten gourmet berberieand
  • 2 kg Svendborg gourmet svinekam
  • 1 kg. Nørre Søby grovhakkel julemedister
  • Hotel Ry’s hjemmelavede rødkål pocheret med appelsin og kanel
  • Hotel Ry’s hjemmelavede julesauce

Om anden: 

Alle ænder fra Gråsten fjerkræ er fritgående med masser af plads at boltre sig på. De får hverken trimmet næb eller kløer og får lov at leve dobbelt så lang tid som de fleste andre fjerkræ. Det frie liv, hvor ænderne får rørt sig, kan både smages og måles i det minimale stegesvind på kun 5%. Ænderne opvokser og bliver slagtet på gården, med så lidt muligt stress for dyrene, der ikke skal ud på en lang transport. 

Om flæskestegen: 

Kun de allerbedste grise bliver udvalgt til at bære titlen gourmetgris fra Svendborg Slagtehus. Svendborg gourmetgrisen er en stor kødfuld gris, opvokset det naturskønne Svendborg på Fyn. Gourmetgrisens kød er i en klasse for sig. Kødet er naturligt fedtmarmoreret, hvilket giver saft og kraft. Svinekammen er krogmodnet, hvilket giver det en mere intens og fyldig smag, med en ekstraordinært sprød svær.

Om medisteren: 

Fast i tarmen, velkrydret og modnet. En medister er ikke bare en medister. Nørre Søbys grovhakkede julemedister blev af foreningen Danske Slagtermestre kåret som Danmarks bedste julemedister i 2019.

Om rødkålen og saucen: 

Rødkålen til Hotel Ry’s hjemmelavede rødkål kunne ikke være mere lokal – den er dyrket på markerne lige bag Ry. Rødkålen er pocheret med appelsin og kanel. Vores hjemmelavede sauce, der blot skal varmes, sætter prikken over i’et på julemiddagen.

Bestilling:

Kassen skal bestilles inden 20. december og afhentes hos CharcuteRy den 23. december mellem kl. 10:00-15:00. Kassen skal betales ved bestilling.

850,-