måltidskasser

CharcuteRy tilbyder inspirerende måltidskasser fyldt med lækre råvarer. Tilbered maden selv, eller lad vores kokke gøre forarbejdet, så du kan koncentrere dig om dine gæster.

JUL – Gourmentkassen

Op til 8 personer: 850,- (106,-/person)

Gourmetkassen er lækre råvarer du selv tilbereder, samt rødkål og sauce der blot skal varmes. Kassen indeholder 1 hel and, 1 svinekam, 1 medister, rødkål og sauce.

Skal bestilles inden 20. december. Afhentes onsdag den 23. december.

JUL – Kokkekassen

Op til 8 personer: 1299,- (162,-/person)

Masser af tid til gæster og hygge, med en komplet julemenu. Menuen står på and, flæskesteg og medister, samme som gourmetkassen. Vores kokke tilbereder anden og svinekammen, så du kun skal kun give dem et skud på 30 min i oven, for at de er klar til servering. Vores hjemmelavede rødkål og sauce medfølger. Du får også kartofler der er skrællet på forhånd, samt ris a la mande.

Skal bestilles inden 20. december. Afhentes onsdag den 23. december.

Uge 42 ophold

Super skarp pris i efterårsferien – Søhøjlandet er med sit kuperede og skovklædte landskab, utroligt smukt når løvet står i efterårets farver. Tilbring efterårsferien omringet af noget af Danmarks smukkeste natur, med kort vej til spændende kulturoplevelser, både i Aarhus og i Silkeborg. Vi tilbyder en ekstra god pris for overnatninger inkl. morgenmad til vores gæster i uge 42.
Gælder uge 42. Minimum 2 overnatninger. 

Kanoophold / 2 Overnatninger / 3 Dage

Hvorfor ikke nyde noget af Danmarks skønneste natur fra vandet? Søhøjlandets unikke natur er med sit kuperede, skovklædte landskab og store forbundne søer, helt oplagt at opleve gennem en afslappende tur i kano. Her kan du efter en skøn tur, nyde din medbragte madpakke i de smukke omgivelser. Herefter går turen tilbage til Hotel Ry, hvor dagen afsluttes med en 2-retters middag. Vælg mellem flere forskellige smukke ture.
Sejlads fra 1.maj til ultimo september 2020

bestil hos CharcuteRy

ADRESSE

Kyhnsvej 2
8680 Ry

TELEFON

86 89 19 11

Tast 1 for CharcuteRy

E-MAIL ADRESSE