Hos CharcuteRy kan du få take away og råvarer i særklasse. Vi byder på sprøde italienske pizzaer, indbydende tapas, frisksmurte sandwich, spændende vine og råvarer af højeste kvalitet.

 

Måltidskasser til jul


OBS: Bestil inden 12. december!

Lad CharcuteRy stå for kødet til din juleaften. Vi er klar med to måltidskasser, der byder på noget af det bedste danske kød til dit juleaftensbord. Vi har forberedt to måltidskasser der passer til et selskab på 6-8 voksne. Gourmetkassen, til dig der selv vil stå for det meste af madlavningen, og Kokkekassen, til dig der gerne vil have det så nemt som muligt.

ægte italiensk pizza


Tilbud: Alle pizza 69,-

Vores pizzaer er bagt efter italiensk forbillede: En tynd sprød bund, lækre råvarer i delikat sammensætning og naturligvis med ægte mozzerella. Pizzaerne er bagt i vores brændefyrede stenoven importeret direkte fra italien. Vi tilbyder også vegatarsk, vegansk og glutenfri pizza.

Take away online


Nyhed

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye, online bestilling af masser af spændende take-away retter. Du kan bestille de lækre gastropub-retter du kender, flere helt nye retter, alle vores pizzaer, tapas, menuer for hele familien og en masse andre lækkerier fra CharcuteRy.

nyhed - Ugens menu


Ugens menu - 305,- 

Ugens menu er restaurantforkælelse, lige til at tage med hjem og nyde. Vi hjælper gerne med at finde den helt rette vin til maden. 3 retter skøn mad, klar til at spise.

Uge 49, 51

Forret:

Rørt rartar med æggeblomme, citronmayo, syltede sennepskorn og urt.

Hovedret:

Langtidsstegt kalveculotte serveret med sprøde fritter, grøn salat, rødvinssauce tilsmagt med timian.

Dessert: 

Sprød tærte med havtorncreme og marengslåg. Hertil sød frugtkompot.

Uge 50, 52

Forret:

Nordiske fishcakes med et twist. Citronpuré, urtesalat og langstidsbagte tomater.

Hovedret:

Langtidsstegt kalveculotte serveret med sprøde fritter, grøn salat, rødvinssauce tilsmagt med timian.

Dessert: 

Mørk chokoladekage med vaniljecreme, frugtkompot og brændt hvid chokolade.

nyhed - ugens ret


Ugens ret - 160,-

Skal aftensmaden være ekstra lækker i dag? Ugens ret er et velltillavet kvalitetsmåltid. Retten skifter hver uge.

Uge 49

Dagens ret:

Grillkylling a la Danois. Med kartofler, skysauce og urter.

 

Uge 50

Dagens ret:

Braiseret svinebryst med blomkål, 2 slags kål, ristede kartofler og skysauce.

 

Uge 51

Dagens ret:

Braiseret svineaksel med rodfrugtmos, rosenkål og hasselnød.

 

Uge 52

Dagens ret:

Portvinsglaseret okse, blommer, vesterhavsost, sprøde kartofler, årstidens grønt og skysauce.

 

bestil på tlf : +45 8689 1911

Vi hjælper også gerne med maden til dit selskab.

Adresse: Kyhnsvej 2, 8680 Ry