​Aften, a la carte

 ​

SOMMERMENU

REJECOCKTAIL I NYE KLÆDER

BØF BEARNAISE

RABARBER OG VANILJEISCREME

349,-​

FORRETTER

​SKALDDYRSSUPPE M/ STEGT SANDART
​105,-
​​RØGET OKSETATAR
​98,-
​​STEGT KAMMUSLING M/ BLOMKÅLSPURRÉ, GRANATÆBLE OG BRUNET SMØR
​95,-​
​FJERKRÆTERRINE M/ TRØFFELCREME OG FRITEREDE RODFRUGTER
​98,-

​ ***

HOVEDRETTER

​DAGENS FISK
​205,-
​ PLANKEBØF
​ 198,-
​ SKINDSTEGT FJERKRÆ M/ CASSOULET, STEGTE KARTOFLER OG URTER
​ 185,-
​ BØF BEARNAISE
​ 215,-

​***

DESSERT

​OSTEBRÆT M/ 6 FORSKELLIGE OSTE
​ -SPRØDT, SURT OG SØDT
​ 125,-
​ CREMEBRULEE
​ 98,-
​ RØDGRØD M/ HVID CHOKO IS
​ 85,-
​ TARTE TATIN M/ VANILJE IS
​ 90,-
​ ROMSYLTEDE ANANAS M/ VANILJE IS OG TUILES
​ 95,-

Hotel Ry  |  Kyhnsvej 2, 8680 Ry  |  Telefon: 86 89 19 11 |  E-mail: info@hotelry.dk  |  CVR: 38189301

kontrolrapport   facebook-logo