​Aften, a la carte

ddd​dd


​​12 RETTERS MENU 495,-

12 RETTER I 5 SERVERINGER – KOKKEN BESTEMMER

FORETTER

OKSECARPACCIO, SYLTEDE BØGEHATTE, PARMESAN FLAGER, BALSAMICO GLACE, URTE MAYONNAISE OG RISTEDE NØDDER

105,-

SKALDYRSSUPPE, STEGT FISK, RODFRUGTE CHIPS, SYLTEDE ASPARGE JORDSKOKKE

105,-

TATAR AF TUN, THAI INSPIRERET, PEBERFRUGT, AGURK, INGEFÆR OG MARINERET I SOYA

125,-

HOVEDRETTER

DAGENS FISK – SPØRG TJENEREN

205,-

LAM, STEGTE GRØNTSAGER, RÅMARINEREDE BÆR, DAGENS KARTOFFEL, RØDVINSSAUCE OG SPRØDT

189,-

FARSERET UNGHANE, SVAMPE RISOTTO, STEGTE GRØNTSAGER OG HØNSE SAUCE

188,-

KALVEMØRBRAD MED SALVIE OG PARMA, STEGTE GRØNTSAGER, DAGENS KARTOFFEL OG SAUCE MARSALA

305,-

DESSERTER

TIRAMISU

98,-

RABARBERTRIFLI

88,-

HJEMMELAVET CITRONTÆRTE

88,-

GATEAU MARCEL

95,-

OSTEBRÆT M/ 3 ELLER 5 FORSKELLIGE OSTE, SPRØDT, SURT OG SØDT
98,-/125,-

BØRNEIS, VANILJEIS MED CHOKOLADESAUCE

55,-

Hotel Ry  |  Kyhnsvej 2, 8680 Ry  |  Telefon: 86 89 19 11 |  E-mail: info@hotelry.dk  |  CVR: 38189301

kontrolrapport   facebook-logo