​Aften, a la carte

ddd​dd

FORRETTER

CARPACCIO AF KAVLETUNGE, GRANATÆBLE, URTEMAYO, FRISK TRØFFEL, HASSELNØDDER OG URTER​
88,-​​
FJERKRÆSTERRINE, TRØFFELCREME, SYLTEDE BØGEHATTE, BLÅSKIMMELKRYMMEL OG FRISK TRØFFEL
94,-
​GRÆSKAR RISOTTO, GRÆSKAR I VARIATION OG SPRØD PANCHETTA
88,-
​LET SALTET LAKS, URTEMAYO, ÆBLER, NØDDER, GRØN OLIE OG KARSE
98,-
​SKALDDYRSSUPPE MED VESTERHAVSFISK I SPRØD SKORPE
​105,-​
​REJECOCKTAIL I NYE KLÆDER
98,-

​ ***

HOVEDRETTER

​DAGENS FISK, SPØRG TJENEREN
195,-
PEBERBØF MED GRØNT OG STEGTE KARTOFLER
215,-​
BØF BEARNAISE MED GRØNT OG FRITTER
205,-​
PLANKEBØF MED SAUTERET GRØNT
198,-
SKINDSTEGT KYLLINGEBRYST MED PIMENT SAUCE, PERLEBYG, BØNNECASSOULET OG DAGENS KARTOFFEL
179,-
​GRÆSKAR RISOTTO MED STEGTE GRØNTSAGER
165,-
​HELSTEGT BÆKØRRED MED URTER OG CITRON HERTIL SMÅ KARTOFLER OG HOLLANDAISE
198,-

​***

DESSERT

CHOKOLADE FORDANT MED VARIATION AF HINDBÆR OG HVID CHOKOLADE
98,-
CITRON OG LAKRIDS I VARIATION
88,-
ÆBLETÆRTE MED VANILJE IS
88,-
HVID CHOKOLADE PANNACOTTA MED SKOVBÆR OG NØDDER
88,-

Hotel Ry  |  Kyhnsvej 2, 8680 Ry  |  Telefon: 86 89 19 11 |  E-mail: info@hotelry.dk  |  CVR: 38189301

kontrolrapport   facebook-logo